Friday, May 22, 2015

Suicide Story. Why I jumped off the rooftop on a 13 story buildingI wanted to tell the truth myself and the story behind why I did this incredible idiotic move that ruined my life while I am searching for the answer on why I survived.
Also I want to prevent and be an example for others who find themselves in the position I was in and maybe save someones life.

I am always here for anyone who want to talk or feel like they need my help

12 comments:

 1. So strong! So strong!

  Strong message...

  ReplyDelete
 2. Tack för att du delar med dig av din historia. Otroligt starkt. Det var en gripande berättelse kring hur kärlek och smärta kan driva även den bästa situationen till ett brinnande inferno.

  Känns bra att höra din drivkraft att hjälpa men samtidigt mindre bra med uttrycket "when I'm gone". Hinta inte om att fullfölja det du råder andra att omvärdera. Välj livet. På samma sätt som du menar att kärlek och droger inte ska få driva någon till självmord så bör ditt rörelsehinder inte heller motivera något sådant. Det ena är inte bättre än skäl än det andra.

  Ser fram emot mer från nya Chloe som valt att öppna sig på ett mycket starkt sätt och gör ett avstamp in i ngt nytt. Som väljer livet och inser värdet i att just hon existerar.

  /Robert

  ReplyDelete
  Replies
  1. menar att jag eller vem som helst kan do vilken dag som helst, jag har operationer som maste goras som ar valdigt risklabla, det kan vara ca 20% chans att jag overlever men den risken ar jag villig att ta for att kunna komma tillbaka och fa ett normalt liv igen

   tack sa mycket for stodet! trodde att det skullle komma en miljon hat kommentarer men det var ett positivt overraskande och det gladjer mig sa mycket

   Delete
  2. oO! 20%?! That's not a lot... :( Är det ryggen eller inre organ som är föremål för den riskabla operationen? Behöver du fortfarande Oxynorm? Några komplikationer från vätskan du drack?

   Många frågor. :)

   Måste varit ohyggligt komplicerat för läkarna med alla de benbrotten, det traumat, alkoholen, drogerna plus frätande vätska. Jag tror inte på mirakel men du är så nära man kan komma.

   Statistiskt sett så måste det som är så osannolikt att det inträffar EN gång på en miljard dagar, hända sju människor på jorden varje dag. Du har redan prickat den minimala skaran en gång så om det nu är en chans på miljonen att du ska få full rörlighet så är det ju till och med bra odds i förhållande till vad du redan klarat.

   Du har fucking överlevt! Nu har du födelsedag varje dag, resten av livet. Det kommer gå bra hur fuckedup det än känns.

   /R

   Delete
 3. Varför flippade det med Andrew? Hängde inte med där. Du bodde med honom och älskade honom och plötsligt klippte historien till att du var i ett katastrofförhållande med en annan man. Why didn't it work out?

  ReplyDelete
  Replies
  1. det var ett valdigt komplicerat forhallande... vi hade on and off perioder och den andra mannen var bara min van fran borjan men sen blev det helt plotsligt ett mardromsforhallande som jag var fast i,. andrew var alltid den enda for mig men det var sa intensivt med honom varenda dag..

   Delete
 4. Jag tycker din historia är stark. Du hade uppenbart en svår tid. Hoppas du hittar styrkan någonstans inför framtiden. Med operationer och annat.

  Kram

  /david

  ReplyDelete
 5. Thank you for the video & for being so brave. I'm sorry things got so bad that you felt suicide was the only way out. As a victim of rape and several suicide attempts I know how they can affect your mind & soul for a long time after. It's awful that you're having to pay for a temporary decision with your mobility now. I really hope you get to have your hip replacement eventually and get to go back to your spiritual home in LA and find something fulfilling to do whether it be in your wheelchair or not.
  Sending you all my best wishes
  Becky

  ReplyDelete
 6. Brydde han sig inte efter fallet? Jag hade haft dåligt samvete om ngn va kär i mig och hoppade pga mig. Du e en stark tjej. Vet inte om du tror på ödet men du vet inte varför du har fått detta. Ta inte det som straff. Det kan vara något possitivt som du inte ser än. Du kanske kommer inspirera andra och rädda andras liv genom din berättelse. Ledsen att du måste lida men håller tummarna för dig att det även ska gå bra med dig. Vem vet? Du kanske står på dina ben en vacker dag. Ge det tid. Du är på bättringsväg och du är inte där du var innan efter fallet. Bamsekram

  ReplyDelete
  Replies
  1. jo han bryr sig, han blev ganska forstord efterat... hemskt egentligen vad skulle man sjalv gjort eller sagt? vill inte attt han ska ma daligt over det

   Delete
 7. We all take hasty decisions, driven by a pain or problem, which we then sometimes regret. you can not go back to change it, but every time you remember it, you're there .. blocked. and suffer. do not go back.You have a new life now. enjoy it as is. fondly.

  ReplyDelete
 8. Tack för att du delar din historia, du kommer att kunna vara till hjälp för många. Wish I could hug you!

  ReplyDelete