Friday, May 1, 2015

HAD TO WRITE ABOUT THIS AGAIN

yes I am having a pity party for myself,..  going from the lifestyle I had, very energetic dancing traveling etc to this, Layin in a bed every day for almost a year. its 19 days left til a year,...

one year is all I was going to give this. I just cant keep going like this. especially not when I see this video, I was going to dance w my hula hoop like this and I was getting good at it,

if I cant live the life I used to, I wont live at all. I am done breathing. cuz that is really all I do, im not living just breathing. Enough already with this shit.

Swedish healthcare people are MURDERERS they refuse to give me a hip implant on my right side. There is no more bone inside, I have a wound connected to the hip and each time the screws inside (which are lose) moves around, blood comes out the wound. So im literally waking up in a pool of blood each day and its running blood from the wound constantly.           
(((((((((((Pictures; Do not click if easily grossed out http://postimg.org/gallery/2u0zrfd0u/)))))))))))

we have proven them that theres NO infection what so ever in there, all i need is to remove the lose screws and put in a new fake hip. the only reason they wont give me a new hip is because of this, and I quote what the cunt said;
                        - "what do you need a new hip for, since you cant walk anyway?"
They give 95 year olds hip replacement in their sleep each day! but they deny a 25 year old. How the hell would i ever walk without a hip?!

this wound cant or is not supposed to heal until i get a hip because then the blood have no where to go but inside my body which isnt good.

CAN YOU MAKE SENSE OUT OF THIS?  THEY ALL NEED HEART TRANSPLANTS CUZ THEY ARE ALL HEARTLESS!

13 comments:

 1. Tyvärr är mina erfarenheter av svensk sjukvård att har de väl bestämt sig ändrar de sig aldrig. Har EN läkare sagt nej så säger alla andra nej också. Det finns inget rum för förhandling eller förslag som patient. Man inser ju i ditt fall att om du fick en ny höft så skulle du få ett bättre liv.

  Man blir förbannad och trött. Men har allt förtroende för att DU kommer fortsätta kämpa.


  Läkarna som har hanterat dig borde skämmas.

  /david

  ReplyDelete
 2. Det känns ju som att du måste reparera höften så fort som möjligt. Hur mycket kostar det att göra utomlands?
  Har du frågat Karolinska Stockholm om de kanske kan göra det? Prova olika sjukhus, någon måste ju ha lite vett i skallen.

  ReplyDelete
 3. Svensk sjukvård är faktiskt grym överlag!
  Bäst i världen närmast. Tycker det är falskt att dissa så hårt bara för att de inte kan fixa något omöjligt projekt.
  Den typ av problematik du har återställer sig inte, du måste inse detta. Rullstolen får bli dina ben i framtiden. Du har din sinne intakt dock.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Knappast bäst i världen, kanske för 30 år sedan men inte nu... Brist på konkurrens och möjlighet för "second opinion". Allting är betydligt enklare om hunden blir sjuk, det är bara att ringa en veterinär och få det fixat. Jag fattar inte varför det skall vara så fruktansvärt segt och besvärligt att få hjälp.

   Å andra sidan är det inte svenska sjukvårdens fel att Chloe är förlamad.

   Delete
  2. Hur menar du att det inte är svensk sjukvårds fel att Chloe är förlamad? Om hon hade fått den operation hon ville ha hade hon iallafall fått en chans! Nu har hon legat på en säng i ett års tid. När hob egentligen skulle behövt ha rehab rehab rehab.... Det ÄR svensk sjukvård som är dålig.

   Och till du som skriver att det inte går att göra något och att Chloe får ställa in sig på ett liv i rullstol. Screw you, varför skriva att Chloe är falsk. Hon är förbannad på en svensk sjukvård som har svikit henne! Och har du inget vettigt att skriva så skriv ingenting istället.

   /david

   Delete
 4. Läste om ett fall till i Aftonbladet om Nicole som blev hjärnskadad och inte får någon hjälp av försäkringskassan eller något. Ingenting. Sverige är riktigt dåliga på att ta hand om folk som skadas

  /david

  ReplyDelete
 5. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20759331.ab

  ReplyDelete
 6. Angående Nicole...

  Hon får visst hjälp, citat från artikeln: "Nicole får hjälp dygnet runt av en personlig assistent."
  Det familjen vill ha är dubbelassistans dygnet runt för henne. Det är det som konflikten gäller. Jag tror inte att det finns något land i världen som beviljar detta, i de flesta länder är det nog vård på institution som kommer i fråga när man är så svårt hjärnskadad.

  Fundera på hur många heltider det blir med dubbelassistans 24 timmar per dygn, 365 dagar om året... Om jag räknar rätt blir det nästan 10 heltidstjänster, kan det stämma...

  Läs mera noggrant innan du kommenterar...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det hjälper inte Nicole eller hennes familj att "andra sätts på institution". Detta är Sverige och inte Moldavien, försäkringskassan har möjlighet att hjälpa henne men väljer att ge henne så lite assistans som det går för att spara pengar. Och återigen, Nicole kommer behöva 24hr assistans kanske för resten av livet, och har tusan rätt till det. Svensk sjukvård och hjälp är usel. Samtidigt som vi betalar jättemycket i skatt. Men när man blir sjuk eller skadad som Nicole då blir man en pengar börda och ska bekämpas till varje pris.

   Delete
  2. Den svenska assistansersättningen är nog den mest generösa i världen, men det går alltid att önska mera. Att kalla den usel är patetiskt. Vi skall inte jämföra oss med Moldavien utan med jämförbara länder i Västeuropa.

   Delete
  3. återigen, dina ord hjälper inte Nicole. Att det finns länder som har det värre hjälper inte Nicole. Och hennes arma föräldrar som inte har kunnat jobba för att stanna hemma och hjälpa till. Då försäkringskassan vägrar betala för knappt några hjälpmedel eller assistans förutom det absolut minimala. Det är sverige i ett nötskal. Mycket är bra i sverige, men man ska också kunna klaga när det behövs. Att nicole får viss assistans är ju bra men långt ifrån tillräckligt då hon behöver dubbelassistans. Att se Nicoles behov som en börda eller irriterande förfrågan om orimliga resurser är just problemet, Nicole jobbade innan olyckan. Hon betalade skatt, då har hon absolut rätt att få den hjälp hon behöver.

   Nu hoppas vi på att kommunen skärper till sig och väljer att hjälpa Nicole till ett drägligt liv. Och inte se henne som en börda.

   Delete
  4. Det är inte kommunen som beviljar detta, det är Försäkringskassan. Och FK följer de direktiv de fått från de styrande politikerna. Det är dem du skall kritisera. "Don't kill the messenger"

   Delete
  5. Hör bara ursäkter på ett dålig vård för Nicole. Och även Chloe. Samtidigt tar vi hand om människor som är 50 år och kommer till Sverige och aldrig kommer jobba eller bidra till samhället. Dessa individer kan vi hjälpa 100%. Men Nicole som jobbade när hon skadades och annars hade jobbat resten av livet och bidragit till samhället ska få kämpa och kämpa för att ens för lite normal medmänsklig behandling. Man säger nej till hjälpmedel, man säger nej till assistansen hon behöver. Det är Sverige 2015

   Delete