Saturday, March 7, 2015

ONCE UPON A TIME THERE WAS A GIRL WHO DIED

the interview with the newspaper and filming went good. I hope my main message will be clear and that it will lead to something good. if nothing else then at least justice. for all the shit ive got from the swedish hospitals and "rehabs"
heres some bts pics haha


17 comments:

 1. Would you consider doing videos of your rehab and other daily stuff?

  ReplyDelete
 2. Would you consider to start uploading videos of your rehab and other daily stuff?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes I would, what are you thinking? Email me
   Chloecolee@gmail.com

   Delete
  2. Ok will send you an e-mail soon.

   Delete
  3. chloe! dont send videos to someone who's anonymous..always check who it is and what they will do with your material..a lot of strange people nowdays. .I get bad vibes

   Delete
  4. haha your anonymouse yourself! LOL

   Delete
 3. I hope that you get the rehab you deserve, hopefully the doctors and hospitals will help you more. You will walk again i just know it. Love Liza

  ReplyDelete
 4. Hej Chloe!

  Jag snubblade över din blogg och vill bara säga en sak; håller innerligt tummarna för att dina drömmar ska gå i uppfyllelse och att du en dag ska kunna gå igen. Jag kan inte säga att jag förstår din smärta, däremot kan jag tänka mig vilken smärta du går igenom. Var stark!

  Kram,
  Olivia i Malmö.

  ReplyDelete
 5. Såg också inslaget och hittade din blogg. Du verkar vara en fin tjej och jag hoppas att du fortsätter att hitta positiva tankar och livsvilja även om det är svårt ibland. Tycker så synd om dig ;( Men hoppas att du är stark och tycker mindre synd om dig själv än vad andra tycker :) Lycka till med allt.

  ReplyDelete
 6. Jag blev väldigt rörd efter artikeln jag löste på aftonbladet beslöt mig för att googla ditt namn hittade din blogg och nu är jag här! Men efter att jag läst inlägg i din blogg så har jag ändrat min uppfattning om dig jag känner inte dig personligen men saker du skriver och kommentarerna du svarar på är helt brutala det du skriver till människor när dem bara försöker att var 100% ärliga mot dig och få dig att inse att du aldrig kommer kunna gå igen är helt absurt att skriva till en människa att du önskar den allt ont i världen när du är i den situationen du är i nu är helt otroligt att se med ögonen!

  Jag tror att att händer för en anledning och att Gud ser och hör och tar åtgärder när det behövs jag tror samt att allt som händer en individ är på grund utav högre makter. Dina ben togs i från dig men inte ditt ansikte för att gud vile lära dig en läxa det verkar som om du är en väldigt self-centerd person som bara bryr sig om dig själv. Jag är här för att skriva till dig att ett mirakel måste ske om du någonsin kommer gå igen din chans att gå igen är 0 inte ens 1 procent utan noll!! du måste acceptera detta jag säger inte att du ska ge upp hoppet men accepter situationen du är i. Du behöver inte skriva att jag ska dö och lämna din blogg för det gör jag självmant nu efter att ha läst dina inlägg som är väldigt self-centerd and mean och "tyck synd om mig" inlägg. Scratch your ass and get glad!

  Med vänlig hälsning,

  RELIGÖS KRISTEN KVINNA

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alltså om du är religiös så är jag satan själv. Är ju uppenbart att du kom hit bara för att vara elak och dryg. Du är pinsam.

   Delete
  2. orkar inte ens bli ledsen faktiskt, det hade gjort ont om det stamde
   men jag ar val en sjalv centrerad djavul som bara bryr sig om mig sjalv i den personens ogon. kunde inte brytt mig mindre
   FRAN CHLOE, EN OKRISTEN ORELIGÖS KVINNA SOM ALSKAR ALLT I UNIVERSUM OCH ALLA RELIGIONER.

   Delete
  3. skit i henne chloe. hon verkar ha psykiska problem.... och kristen.. ja det tror jag inte på alls. en kristen hade aldrig klickat på en blogg bara för att retas och vara jävlig.

   stå på dig. kämpa vidare! sänder dig en kram!

   /david

   Delete
  4. jag gillar dig Chloe! Tänk positivt och låt inte negativa saker omgärda dej! jag själv har tänkt positivt och det är det som genomsyrar mej! jag har en bakgrund som många skulle anse som omöjligt, men här är jag up and going! :)

   Delete
 7. Hehe skitsamma😜 stå på dig du verkar grym sprutar ju energi. Vacker dessutom

  ReplyDelete