Sunday, March 22, 2015

ITS SO G, IT'S ALMOST Hokay so heres the video I promised but I drifted away a little least to say haha, and yeah it turned out to be 30 minutes! even though I talk with the speed of light lol

Love C

6 comments:

 1. Awesome news with the sensations in your feet and so. :)

  ReplyDelete
 2. Jag tycker absolut att du ska leva på hoppet. Hoppet är det sista som lämnar oss. Jag menar inte detta på ett elakt eller negativt sätt men att skada ryggmärgen är inte samma sak som att bryta ett ben. Ryggmärgen är väldigt komplicerad och den läker inte av sig själv som andra skador gör. MEN, det är just därför som det är så himla mycket forskning omkring det och det är jätteintressant att höra vad läkare/forskare har att säga om det och hur det går med olika försök osv. Jag var på ett event som kallas noscos när det var i Sverige för ett par år sedan. Gå in på deras hemsida, noscos.com och se om du på något sätt kan ta dig på årets event. Det är i Norge i år och det finns läkare, urologer, forskare osv. Om du vill ha HOPP så tycker jag verkligen att du ska åka dit! Det gav mig jätte mycket positiv energi och hopp om att ingen skall behöva sitta i rullstol även om det inte händer idag så är dom på god väg! Tack för en jätte bra video :) kram till dig chloe !

  ReplyDelete
 3. The "ass situation" is a clear improvement. I mean, if you felt nothing from much higher up before.. and now feel some kind of sensation in the ass department that is a sign that something is healing inside you. :) If you still were 100% paralyzed from a higher position in your body you would not be able to feel anything not even a sensation like that. :)

  Keep the improvements up!

  /david

  ReplyDelete
 4. Also the fact that you (even a few times) have felt when people are putting pressure on your legs or where-ever is a clear indication that you are NOT 100% paralyzed in the areas below your spine. That to me points to more improvements to come within a near future.

  /david

  ReplyDelete
 5. jättebra video chloe, ärlig och äkta! kan bara instämma i det David säger..det du beskriver är klara framsteg och det kan bara bli bättre! :) /michael

  ReplyDelete
 6. Chloe, jag har inte sett hela din video men jag noterade hur du sa att du inte har något mer att förlora. JO det har du. Du har t.ex. din själ att förlora. Din ungdom och skönhet... du är bara 25, liksom mig. Jag har ofta känt som dig att livet är över (särskilt i samband med heartbreaks) och sen jag hörde talas om dig så vart jag mer tacksam för att kunna gå/springa. Jag förstår att du verkligen vill kunna göra det igen och det är ju närmast en mänsklig rättighet men snälla, tala med folk som också sitter i rullstol som olyckligtvis hamnat där men TROTS DET skapat något.

  Du har fortfarande dina armar, röst, syn, känsel i överkroppen, smak och tankar kvar. Även om du kanske inte kan leva ditt liv som förut så har du såååå mycket kvar! Du kan t.ex. skriva böcker, pyssla, starta företag m.m. och jag förstår om det är meningslöst utan att kunna gå, dansa, springa fritt men det är bara en del av livet inte allt! Jag t.ex. sitter ner för det mesta, sen rör jag mig intensivt 1 timme per dag och det kräver visserligen att jag använder mina ben, men du kan fortfarande röra din överkropp.

  Min poäng är att du har mycket kvar att leva för OCH att det finns hopp! Din kropp kommer läka. Det är jag säker på. SE på dig själv. inside out, du har som en stark aura och din kropp är VITAL. Du är inte en 60 årig fetma missbrukare utan en ung vacker tjej som det ännu finns hopp för!

  Försök att tänka positivt för negativa tankar kan man banne mig få cancer eller depresion m.m. av... och tro mig det är det sista du behöver! Ju mer positivt du tänker, ju mer tacksamhet du låter dig känna för att du får uppleva dagens ljus, ljud, smak, dofter, känsla etc desto snabbare kommer du läka! Och det är ju det du vill så kom igen, lys upp!

  Ta lån om du kan och förverkliga din operation. Jag omvandla dollarna till svenska kronor och den kostade ju inte ens 200 000 kr då? Det måste du väl på något vis kunna låna till dig tänker jag. Om jag var du hade jag gjort det iaf... eller bett någon göra det åt dig. Ge dig själv en chans och ge inte upp! Jag hoppas min kommentar betyder något för dig och du en dag kan tänka på den när du går igen och ler :)

  Let's Live! / Lena

  ReplyDelete