Saturday, August 11, 2012

I'M HOME..Efter våra sängar arrivat. Lycklig Chloe

West Hollywood

Från vårt vardagsrum

Dagens shopping

Oh my beloved Diet Snapple!


Skolan


Första veckan var ett härligt kaos, pretty much! vi bodde på hotell de första dagarna och sedan hade kelly bokat ett "jeddebra hotell en liten bit bort bara!" Nej det första taxichaffisen sa var "you going to downtown LA?! very bad hood, very bad................!"
Vi kliver alltså sedan av mitt i ghettot. och upp på rummet som förövrigt var det skabbigaste jag skådat sedan bali.
Men jag älskar ghetton så det var endå sweet. 3 härliga nätter framför oss hade vi på detta härbäge. Det var kul, det händer alltid något där. Så mycket inspiration. Ville bara plocka upp kameran och ta bilder på allt från grafitti till episka hobos.
Det blev inte en enda bild.
 

Kort och gott, så hittade vi några dudes vi kunde stanna hos i Santa Monica efter detta och sedan några andra. dagarna imellan var vi uppe och sprang runt i hela LA från 8am till 1 på natten då vi kom hem efter att ha tittat på lägenheter runt om i stan.
Taxin var vår bästa vän dessa dagarna men de dagarna vi tog bussen (!!) vart vi oftast så lost att busschaufören fick köra oss hela vägen till vårt hotell med bussen när den blev tom.

Bästa var nog när vi tittade på en som låg mitt i själva gay-gatan i WeHo. och han som hade stället trodde garanterat att jag och kelly vart gay vi med , det kom vi på efteråt. vek oss av skratt när vi tänkte på sakerna vi sagt och att det verkligen passade in "ja vill egentligen bo i en upper men hon ville så gärna ha pool så vi kollade på detta stället!"

Träffade på T.I en dag i Santa monica. (Ayla hade blivit jealous nu vet jag, hon älskade han:)

SEN en dag träffade vi Bonnie på Park La brea , skrev kontrakt och nu sitter vi här i vår sjukt underbara 3a på tionde våningen med utsikt över hollywood. Det var bara lite av det som hände den första veckan och hur det nu har blivit.

Nu kommer det bli mer updates från dag till dag. Svårt att ta sig tid att sätta sig vid datan och klicka när det finns så mycket att göra hela tiden, folk att träffa, vägar att korsa och öden att gå till mötes ;)


1 comment:

  1. Låter skit roligt :) jobbar du, går du i skolan där isåfall med vad. Och hur kan du ha pengar till allt? Sparar du? Du är söt :)

    ReplyDelete